|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт усім! Допоможіть визначитися, який змішувач брати для кухні. Хочеться щось сучасне й довговічне, але щоб не переплатити за бренд. Можливо, хтось уже купував і може порадити перевірений варіант?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
Привіт! Після кількох невдалих покупок я зрозумів, що найкращий варіант — це брати продукцію перевірених марок, але в надійному магазині, де не буде підробок. Наприклад, я вирішив купити змішувачі у – широкий вибір для ванної та кухні, і не пошкодував. У них є моделі з гнучким виливом, термостатичні, класичні — залежно від потреб. Обрав змішувач Frap, бо мені важливий плавний хід ручки й легке регулювання температури. Що ще сподобалось — все прийшло запаковане, з гарантійним талоном, а сам магазин надає реальну консультацію по підбору. Рекомендую!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Я бы порекомендовал обратить внимание на краны фирмы KFA. ставил их уже не раз, и по надёжности они реально радуют. Если сомневаетесь, просто посмотрите - там много реальных кейсов, где люди отмечают хорошее качество сборки и долгий срок службы. Цена при этом адекватная, так что вариант точно стоит рассмотреть
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|