|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Підкажіть хороший україномовний ресурс, з допомогою якого можна вивчати кольори, геометричні фігури, букви і так далі. Мене також цікавлять розвиваючі ігри.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Онлайн ігри для дітей: розвивалки, стрілялки, розмальовки та ще дуже багато всього, доступні на цьому ресурсі . Скажу вам по секрету, я сам інколи там залипаю по кілька годин. Головне, щоб діти лягли спати) Там дуже класні головоломки та математичні ігри. Інколи я по кілька разів проходжу їх, адже завдання не такі прості. А син виконує все набагато швидше.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Протестую. Але поки що зупинюся на іграх для вивчення кольорів, цифр, букв. Чомусь із книжок вивчати все дуже складно. Можливо такий варіант буде більш дієвим. Побачу.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Игры это хорошо, но видимо не всегда в планшете или телефоне. К мультикам отлично относиться и можно нормально забрать. Но тут муж скачал развивающие игры, попыталась забрать и такой истерики давно не видела.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Игры для детей помогают им учиться и весело проводить время, развивая мышление и творческие способности. Вместе с играми аудиосказки отлично подходят для детей, так как они развивают воображение и навыки слушания. Родители могут добавить аудиосказки для детей 8 лет
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Профи
|
Дуже тішить, що є такий
|