|
|||||||
| Флейм Разговоры на любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Усім привіт! Мене цікавить ваша думка щодо мобільних ігор. Як на вашу думку, це взагалі зручно, чи краще грати з комп'ютера? Я от вагаюся, бо з одного боку, мобільність це круто, можна пограти де завгодно. Але з іншого боку, на комп'ютері екран більший, графіка краща, та й взагалі якось солідніше. Хотілося б почути ваші аргументи "за" і "проти" мобільних ігор. Може, хтось має досвід і може поділитися своїми враженнями? Чи є якісь суттєві відмінності у виграшах, бонусах, чи взагалі у виборі ігор?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Цікаво, як технології змінюють наші звички. Раніше про гру в в певних місцях на телефоні можна було тільки мріяти, а зараз це звичайна справа. І кожен сам вибирає, що йому більше підходить - мобільність чи комфорт стаціонарного комп'ютера. Головне, щоб гра приносила задоволення і не перетворювалася на проблему.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Привіт! Я граю в ігри і з комп'ютера, і з телефону, в залежності від ситуації. Якщо є можливість, то звичайно, вибираю комп'ютер - більший екран, зручніше керування. Але коли в дорозі або просто немає доступу до комп'ютера, то мобільний додаток - це просто рятівник. Щодо зручності, то тут все залежить від самого додатка. Я, перш ніж встановити якийсь додаток, завжди читаю відгуки та огляди. До речі, на сайті часто публікують корисні статті про мобільні ігри та їхні додатки, можеш там пошукати.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|