|
|
#1 |
|
Профи
|
Останнім часом важко прокидатися зранку, звичайна кава з супермаркету взагалі не дає ніякого ефекту бадьорості. Які сорти містять більше кофеїну, щоб реально допомагали прокинутися? Краще брати чисту міцну робусту чи є якісь бадьорі сорти арабіки?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Якщо потрібен сильний ефект бадьорості, чиста арабіка може не впоратися, бо в ній кофеїну трохи менше. Краще шукати суміші з додаванням якісної робусти або міцні моносорти з Африки чи Азії, наприклад Бурунді. Хороші варіанти для міцного ранкового кавування є на , там детально вказана міцність кожного сорту. Я беру там купажі під еспресо, вони дають чудовий заряд енергії на весь день і при цьому смакують відмінно, без присмаку паленого зерна.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Усім привіт. Нещодавно спробував у гостях неймовірну каву, кажуть, якась рідкісна арабіка свіжого обсмажування. Смак просто бомба, тепер не можу пити те, що продається в звичайних супермаркетах. Хочу взяти собі додому щось дійсно преміальне, з незвичними нотками, але боюсь натрапити на підробку або старі зерна. Підкажіть, де ви замовляєте перевірену елітну каву? Може, є якісь конкретні локальні обсмажчики, яким можна довіряти, чи краще шукати на спеціалізованих сайтах? Бо ціни кусаються, не хочеться викинути гроші на вітер.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Сам колись зіткнувся з такою проблемою, коли після хорошої кав'ярні звичайна кава з супермаркету здалася просто жахливою на смак. Теж довго шукав, де взяти щось дійсно унікальне, перерив купу форумів, розпитував знайомих баристів, навіть думав замовляти з-за кордону, але там доставка золота виходила. Зрештою вирішив ризикнути і спробувати преміальний сегмент на одному нашому перевіреному сайті, де мені приглянулась екзотична кава Лювак в зернах. Замовив на пробу невелику пачку, щоб оцінити якість. Смак виявився дуже м'яким, з приємним післясмаком, зовсім не схожим на масс-маркет. Зерна приїхали свіжі, акуратні, аромат на всю кімнату стояв, коли відкрив пачку. Тепер беру каву тільки там, якість стабільна і сервіс не підводить.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|