Може, хтось підкаже зі свого досвіду. Робимо ремонт у батьків, і вирішили купити нормальний перфоратор, щоб не брати щоразу у знайомих. Але моделей стільки, що я вже заплуталася. Чоловік просить саме DeWALT, а я переживаю, щоб не переплатити за функції, якими він навіть не користуватиметься. Де ви купували і чи допомагають там реально підібрати інструмент?
Може, хтось підкаже зі свого досвіду. Робимо ремонт у батьків, і вирішили купити нормальний перфоратор, щоб не брати щоразу у знайомих. Але моделей стільки, що я вже заплуталася. Чоловік просить саме DeWALT, а я переживаю, щоб не переплатити за функції, якими він навіть не користуватиметься. Де ви купували і чи допомагають там реально підібрати інструмент?
У мене була майже така сама ситуація. Замовляли в інтернет магазин DeWALT бо теж не знали, яку модель обрати. Консультант одразу уточнив, для яких робіт потрібен перфоратор: демонтаж, свердління бетону чи просто домашній ремонт. Після цього порадив DeWALT D25133K і пояснив, чому для наших задач він буде практичнішим, ніж дорожчі моделі. Разом із ним одразу взяли набір бурів і мастило для хвостовиків. Сподобалося, що все необхідне було в наявності, не довелося оформлювати кілька замовлень. Уже минуло кілька місяців, ремонт ще триває, інструмент працює практично щодня. Чоловік каже, що потужності вистачає з запасом, а я задоволена тим, що вибір виявився вдалим і не довелося нічого міняти чи докуповувати після першого використання.