|
|||||||
| Интернет в Днепре Доступ, настройки, провайдеры Днепра |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Потрібна порада щодо віртуального хостингу. Проект невеликий, але важливо, щоб хостинг був стабільний і з мінімальними затримками. Можливо, хтось із вас уже має перевірений варіант, яким користується не перший рік? Де найкращі умови?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Избранный
|
У мене невеликий сайт, тому для початку вистачило базового тарифу. Головне, на що звернув увагу — щоб не було обмежень по CPU і RAM. Деякі хостинги дають мінімальні ресурси, а потім сайт починає "виснути". Краще брати трохи з запасом.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я звертав увагу на кількість сайтів, які можна розміщувати на одному акаунті. У деяких тарифах це обмеження до 1-2 сайтів, і потім доводиться доплачувати за додаткове місце. Також важливо, щоб була можливість створювати резервні копії автоматично.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Тому зміг підібрати найбільш ефективний варіант для себе. Інші хостинги, які я пробував, то сайт лежить, то підтримка не відповідає. А тут усе по-іншому. Дуже гнучкі тарифи. Якщо тобі не треба купа ресурсів, то можна обрати дешевший варіант і все одно отримати класний сервіс. Класна швидкість, сайт літає навіть на мінімальному тарифі. Ну й сапорт, звісно. Наприклад, я не дуже шарю в технічних нюансах, але мені допомогли налаштувати SSL-сертифікат і перенести сайт із іншого хостингу. Це було дуже зручно, бо я взагалі не парився. Для невеликих проектів це ідеальне рішення.
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Each level is like a tricky puzzle, requiring me to think hard to find a way to bring both characters to the destination safely. One second of distraction and the whole team fails! Play !
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|