Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > КУЛЬТУРА, ДОСУГ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ > Параллельный мир

Параллельный мир Оккультизм, парапсихология, экстрасенсорика, магия и другое.

Опции темы Опции просмотра
Старый 09.08.2023, 13:43   #11
Ирина99
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 39
Ирина99 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Гадалка в Днепре.

Чоловік, з яким ми прожили 16 років, залишив мене заради іншої жінки, а останні кілька місяців нашого спільного життя були отруєні підозрами, і врешті-решт я виявила їхнє листування - людина, яку я кохала, писала іншій жінці: "Якщо кохання здатне на жертви, то я готовий на будь-які - аби тільки бути з тобою". Це мене паралізувало. Чоловік виявився чесним і вчинив саме так, як говорив. Він пожертвував нашим будинком, гучними вечерями з дітьми за круглим столом, які він так любив, усім цим він пожертвував заради іншої жінки, яка на одинадцять років молодша за мене. Щойно за ним зачинилися двері, я сповзла по стінці й заплакала на весь голос, усередині мене вирувала буря з почуттів. У мене було почуття безвиході, ненависть до чоловіка, як він міг кинути мене за 16 років шлюбу, жалість до себе та дітей, адже їх покинув батько. Це був удар, я посіділа й постаріла за одну ніч. Я йому віддала свої найкращі роки. від безвиході довелося звернутися до ясновидиці. до цього багато зверталася, несли якусь нісенітницю повну. але подзвонивши Яні, дуже здивувалася - вона говорила все чітко, без усяких мямлей. і за фактом. мене це зачепило. я попросила про допомогу. Я така людина все обговорюю одразу і конкретно.Яночка відповіла і мене це влаштувало.Почався процес роботи,знаєте як за останній шанс вхопилася ,мало вірила, але все ж.Пройшло сім днів чітко, як вона говорила .Дзвінок від неї.Ну думаю ладно...потім все як маслу. В даний момент пишу коли чоловік вже вдома з нами. Він повернувся, сказав що не розумів, що з ним відбувається. дуже вибачався перед нами і сказав, що більше в житті нас не залишить. вирішила написати цей відгук подяки. бо розумію, що не я одна така. залишу її контакти +380 68 682 85 59. Whats app / viber / telegram.
Ирина99 вне форума   Ответить с цитированием