Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > КУЛЬТУРА, ДОСУГ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ > Параллельный мир

Параллельный мир Оккультизм, парапсихология, экстрасенсорика, магия и другое.

Опции темы Опции просмотра
Старый 09.07.2024, 14:11   #11
lenaviktorovna2
Пользователь

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 34
lenaviktorovna2 на пути к лучшему
По умолчанию Re: Хорошая гадалка в Днепре отзыв

Напишу відгук і я. Олександр допоміг мені повернути чоловіка в сім'ю. Розлучниця, як потім з'ясувалося, зробила грубий приворот. Чоловік різко змінився і прямо відвернувся ні з того ні з усього і від мене, і від нашого сина. Жах що було, що довелося пережити! Приходив додому з втраченими очима, нікого навколо не помічав, сам ні свій. У результаті сказав, що йде до іншої. Все сталося блискавично. До цього жили душа в душу, навіть скупилися вкрай рідко. З-за нерозуміння причин звернулася до Олександра. Знайшла його випадково, почитавши відгуки. Він мені зробив діагностику, розклав все по поличкам що і як сталося. Я попросила мені допомогти повернути улюбленого в сім'ю і зробити стосунки такими, якими вони були раніше. Він мені допоміг! У обумовлені терміни чоловік попросив прощання, сказав що не розумів що творить. Відносини стали навіть кращими, ніж раніше - я відчуваю щирість і турботу. Спасибі величезний вам Олександр! Він знає що і як потрібно робити щоб дійсно допомогти людині. Залишу його контакт +380971792179
lenaviktorovna2 вне форума   Ответить с цитированием