Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > БЕСЕДКА "Днепр" > Флейм

Флейм Разговоры на любые темы

Опции темы Опции просмотра
Старый 29.03.2025, 11:19   #1
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 188
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Де знайти найкращі книги з філософії українською?

Привіт усім! Мені завжди цікава була філософія, але не так давно я задумався, де можна знайти хороші книги з цієї теми українською мовою. Адже, як на мене, філософія — це не лише стародавні трактати, а й сучасні роботи, які допомагають зрозуміти актуальні питання життя, культури та суспільства. Але ж проблема в тому, що в нашій країні часто можна натрапити на переклади, які є або не зовсім точними, або ж не передають повністю оригінальний зміст. А хочеться ж читати і з розумінням! Якщо подивитися на книжкові магазини або онлайн-платформи, часто важко знайти саме українські видання, які би відповідали всім цим вимогам. Можливо, хтось може порекомендувати конкретні місця або сайти, де можна знайти хорошу колекцію книг з філософії українською мовою? Я шукаю не лише класичні праці, а й сучасні інтерпретації філософських ідей. Також було б цікаво знайти збірки статей, есеї, які висвітлюють теми, пов'язані з українською філософською традицією. Може, хтось уже натрапив на такі видання і може поділитися досвідом, де їх можна знайти?
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием