|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Почуваюся трохи розгублено, бо вже кілька тижнів відчуваю неприємний запах з рота, хоча доглядаю зуби і язик регулярно. Чи варто мені пробувати різні засоби для полоскання, наприклад Стоматидин, щоб зрозуміти, чи допоможе? Боюся, що це може бути ознакою чогось серйознішого, але не знаю, з чого почати, щоб ефективно вирішити проблему без шкоди для здоров’я.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Моя ситуація була схожа: неприємний запах не зникав навіть після ретельного чищення зубів і використання різних ополіскувачів. Після певного часу спробував спеціальний засіб для ротової порожнини, і хоча це не чудодійне рішення, помітив значне покращення. Важливо пам’ятати, що будь-який засіб працює краще у комплексі з правильним доглядом і здоровим способом життя, і самостійно вживати його без оцінки фахівця не варто.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Зі свого досвіду можу сказати, що запах з рота може з’являтися з різних причин: від проблем із зубами до порушень травлення. Коли я намагався впоратися з ним самостійно, доводилося підбирати різні ополіскувачі, і результат був тимчасовий. Поступово зрозумів, що краще шукати рішення більш системно, дбати про гігієну рота та шлунково-кишкового тракту, а не просто шукати швидку таблетку від запаху.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Краще почати з відвідування лікарні, після чого вам призначать ефективне лікування. Я полощу рот Стоматидином при галітозі stomatidine.com.ua/main-menu/nepriyemnij-zapah-z-rota/stomatidine.com.ua/main-menu/nepriyemnij-zapah-z-rota/ після їжі щонайменше 2 хвилини. Найчастіше засіб застосовують при захворюваннях галітозу, після призначення лікарем, адже не всім даний засіб може допомогти.
Ви можете порівняти його з іншими засобами, щоб зрозуміти, який ефект є тривалим. З власного досвіду, якщо робити це систематично, запах помітно слабшає протягом тижня. Я також зазвичай не їм і не п'ю 15-20 хвилин після полоскання, тоді ефект триває довше. [IMG]d3.skrinshoter.ru/s/281125/hBKe7BtJ.jpg?view=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8% D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-28-11-2025%2008:46:38.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|