|
|||||||
| Заграница Днепропетровчане, ныне живущие за границей. Любые темы |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Шукаю перевізника для поїздки до Кельна. Треба, щоб був комфортний автобус і безпечно, бо їду з дитиною. Щоб не було тисняви в салоні і щоб можна було забронювати наперед. Є такі варіанти?
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Избранный
|
Цитата:
Ми їздили до Кельна з дружиною і дитиною, обрали Зелений Слон 7 і не пошкодували. В кожному автобусі є дитяче крісло, що вже рідкість. Місця багато, крісла зручні, і головне — все охайно і без запахів. Бронювали онлайн, знижку ще й отримали. Це автобусні перевезення Євпропейського рівня, з повагою до пасажирів і їхнього часу. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Поїздку планувала заздалегідь, переглянула різні варіанти і зрозуміла, що автобус до Кельна — найзручніше рішення. Квитки в Зелений Слон виявилися доступними за ціною, а бронювання зайняло буквально кілька хвилин. В дорозі було комфортно: чисто, зручні сидіння, працював Wi‑Fi і розетки для зарядки. Особливо сподобалось, що автобус йде без пересадок і прибуває майже в центр міста — це дуже економить час. Доїхала без запізнень і без зайвих клопотів. Для тих, хто хоче поєднати комфорт і бюджет, автобус до Кельна — справді вдалий вибір.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я теж шукав перевізника, щоб було безпечно, спокійно і без тисняви в салоні, плюс важливо було забронювати місця заздалегідь, а не в останній момент. У результаті знайшов для себе варіант, де можна без проблем придбати квитки на міжнародні автобуси це . Спочатку просто подивився розклад і умови, а потім вирішив спробувати. Усе оформлюється онлайн, швидко і зрозуміло, без зайвої метушні. Можу сказати з власного досвіду, що мені підійшло. Автобус був комфортний, місця нормальні, в салоні спокійна атмосфера, що для поїздки з дитиною реально важливо. Поїздка пройшла без проблем, тому результатом залишився дуже задоволений. Якщо шукаєте надійний варіант автобуси до Європи, можу сміливо радити.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|