|
|||||||
| Куплю Объявления в Днепропетровске о покупке товаров, услуги |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Привіт усім! Нещодавно повністю відмовився від енергетиків, бо зрозумів, що вони просто “вбивають” мій сон і нервову систему. Зараз шукаю більш м’яку альтернативу для бадьорості, і багато хто радить матча. Але боюся, що ефекту взагалі не буде. Хто переходив з енергетиків на матча — чи вистачає енергії і яку саме краще брати на початку?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я якраз переходив з енергетиків, і перші дні було дивне відчуття, ніби «нічого не працює», бо немає того різкого удару по нервовій системі. Але через тиждень зрозумів, що чай матча дає інший формат бадьорості — без піків, зате тримає довше і без відкату. Щоб не розчаруватися, важливо брати нормальну якість, я вирішив matcha-japan.com.ua/uk/product-category/yaponskij-chaj-yaponskie-produkty-pitaniya/matcha-chaj/матча купить у від M. J. Market Україна, бо вони постачають її з Японії і там реально відчувається чистота смаку та стабільність ефекту. Брав світлі сорти і робив не дуже концентровану порцію, щоб організм звик після енергетиків. Енергії вистачає на роботу і концентрацію, але без внутрішнього тремтіння і проблем зі сном. Для мене це був перехід від «штучного форсажу» до рівного режиму, і в довгостроковій перспективі це значно комфортніше.
[IMG]matcha-japan.com.ua/wp-content/uploads/2019/07/matcha-chlorella3-420x315.jpg[/IMG] |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|