|
|
#1 |
|
Новичок
|
Привіт усім. У моєї бабусі останнім часом виникли проблеми з харчуванням - через хронічні захворювання їй потрібно спеціальне меню, але вдома ми не завжди можемо його забезпечити. Хвилююся, що вона не отримує потрібних поживних речовин і режиму. Хтось стикався з подібною ситуацією?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Привіт! Розумію твоє занепокоєння. Можу порадити звернути увагу на Опіка 24/7 у м. Хмельницьк - opika24-7.com.ua/uk/hmelnyczkyj/opika24-7.com.ua/uk/hmelnyczkyj/
Центр допомагає вирішити проблему харчування та дієти завдяки: - Індивідуальному меню з урахуванням медичних показань та потреб мешканця. - П’ятиразовому харчуванню збалансованому за поживними речовинами. - Контролю за прийомом їжі та підтримці при хронічних захворюваннях (цукровий діабет, серцево-судинні проблеми, хвороби нирок тощо). - Комфортному середовищу, де людина отримує не лише правильну їжу, а й соціальну підтримку під час прийому їжі. Моя знайома перевела свого дідуся туди, і вона помітила значне покращення стану здоров’я та апетиту. Родина також може бути спокійною, бо персонал стежить за дотриманням дієти та медичних рекомендацій. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Мали схожу ситуацію з дідусем після операції. Найскладніше було не просто приготувати їжу, а постійно дотримуватися рекомендованої дієти й режиму. Якщо є хронічні захворювання, то краще, щоб меню було узгоджене з лікарем або дієтологом, а не підбиралося навмання.
Ще звертайте увагу, чи достатньо бабуся п'є води і чи не втрачає вагу — у літньому віці це дуже важливі показники. Якщо вдома складно забезпечити потрібне харчування щодня, іноді варто розглянути варіанти, де вже організоване дієтичне меню та контроль за режимом. Це може значно полегшити догляд і дати впевненість, що людина отримує все необхідне. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|