|
|
#1 |
|
Местный
|
Раніше я курив майже пачку цигарок в день. Тому я дуже залежна людина від нікотину. Наразі я курю вейп, але не можу ніяк знайти по-справжньому міцну жижу для вейпу. Можливо ви знаєте де купити?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я вже не курю цигарки майже півроку, бо вирішив курити вейп, адже це дійсно вигідно та набагато смачніше, ніж звичайні цигарки. Я раджу вам спробувати сольову жижу, адже вона містить багато нікотину і допоможе вам забути про звичайні цигарки. Раджу купити сольову жижу у цьому інтернет-магазині, бо тут ви знайдете різні смаки та різну міцність. Прочитайте опис і ви одразу зрозумієте як вибрати сольову жижу правильно. Доречі тут дуже приємні ціни. Вам буде вигідно замовити онлайн на сайті, якщо ви вирішили замінити звичайні цигарки на вейп з сольовою жижею
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Избранный
|
Також схиляюся у бік електронних сигарет, зручно, багато смакових рішень, немає неприємного запаху. Замовляю тут картриджі для POD систем, тішить величезний асортимент та цілком обґрунтовані ціни плюс безкоштовна доставка при замовленні від 700 грн.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|