|
|||||||
| Флудилка СПшников Флудим и разговариваем на любые темы! |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Підкажіть, будь ласка, як правильно вибрати пакувальні коробки для різних типів товарів і відповідний наповнювач для їх захисту під час транспортування? Мене цікавлять варіанти, які будуть водночас універсальними, практичними і за доступною ціною.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Для пакування товарів я вже рік користуюсь продукцією від Оптпак. Коробки в них різних розмірів, міцні, з якісного гофрокартону, підходять як для важких предметів, так і для легких речей. Наповнювачі теж класні: паперові та повітряно-бульбашкові варіанти ідеальні для захисту.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Бессмертный
|
Рекомендую перевірити асортимент топ9. Я обрав їх коробки для електроніки та текстилю — ідеальний баланс міцності й легкості. Наповнювач завжди беру бульбашкову плівку, вона добре амортизує удари. Дуже зручно, що можна підібрати все необхідне в одному місці.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Профи
|
Якщо ви шукаєте якісні пакувальні коробки та наповнювачі, раджу звернутися до Запаковано вони пропонують великий вибір коробок із гофрокартону різних розмірів, які підходять для зберігання та перевезення будь-яких товарів.
Що стосується наповнювачів, у них є чудові варіанти, які забезпечують надійний захист. Я найчастіше замовляю дерев'яний наповнювач 1 кг 190 грн, ідеальний вибір для надійного та стильного пакування. Він чудово заповнює простір у коробках, захищаючи товари від пошкоджень під час транспортування. Окрім захисту, такий наповнювач додає естетичного вигляду вашій упаковці, роблячи її більш привабливою для клієнтів.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|