|
|||||||
| Девишник Всё, начиная от косметики и поломанных ногтей и заканчивая секретами истинной красоты. Женский раздел |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#16 |
|
Пользователь
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Избранный
|
Девочки, а вообще лазерка это больно? Хочу избавиться от волос, но все никак не могу решиться. И как быстро они выпадут?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Бессмертный
|
Ви тільки втрачаєте час, вже могли б ходити без небажаного волосся) Я ходжу, результатом дуже задоволена. саме ефективне рішення. Волосся випадуть вже після першої процедури, але не відразу, а через пару днів. Мало того що сповільниться зростання інших волосків, так помітите, як старі буду випадати самі.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Местный
|
Дуже добре. Я саме у Львові такі послуги шукаю.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Профи
|
Пораджу вам куди завітати на послуги у Львові. Епіляція Skin Studio Beauty FULL допоможе вам забути про небажане волосся, щоденне гоління чи подразнення всього за 6-8 сеансів! Читайте більш детально на сайті та записуйтесь на процедури. Ще можна встигнути довести своє тіло до ідеалу до настання літа. Я вже на даний час мала 5 сеансів, волосся на тілі майже не лишилось. Дуже задоволена таким результатом.
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Избранный
|
Привет, избавиться от волос поможет лазерная эпиляция, однако есть много мифов об этой процедуре
узнать как действует лазерная эпиляция можно при помощи этой картинки сохраняйте и больше не переживайте, что лазерная эпиляция сделает вас бесплодной или вызовет рак матки |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Избранный
|
Розумію, як це може бути неприємно, особливо після лікування гормонами. Є кілька варіантів, які можуть допомогти в такій ситуації:
1. Лазерна епіляція. Один із найбільш ефективних способів — це лазерна епіляція. Вона допомагає значно зменшити кількість волосків, і з часом вони можуть взагалі перестати рости. Це потребує кількох сеансів, але результати часто довготривалі. 2. Електроепіляція. Ще один варіант — це електроепіляція. Цей метод працює з кожним волоском окремо, знищуючи фолікул. Це трохи болісно, але дуже ефективно. 3. Креми для депіляції. Можна також спробувати спеціальні креми для депіляції, вони розчиняють волоски і залишають шкіру гладенькою. Але варто бути обережною і зробити тест на невеликій ділянці шкіри, щоб уникнути алергічної реакції. 4. Воскова депіляція або шугаринг. Ці методи також можуть допомогти позбутися волосків на довший час. Вони видаляють волоски разом із коренем, тому вони ростуть повільніше. 5. Консультація з ендокринологом. Якщо волоски з’явилися через гормональні зміни, можливо, варто проконсультуватися з лікарем-ендокринологом, щоб переглянути поточне лікування або призначити додаткові заходи для стабілізації гормонального фону. Кожен організм індивідуальний, тому, можливо, потрібно буде спробувати кілька методів, щоб знайти той, який підійде саме вам. Бажаю вам швидко позбутися цієї проблеми та почуватися впевнено. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Профи
|
Я хожу на , в салоне TK Laser делаю и считаю, что это самый приятный и безболезненный способ для того, чтобы избавляться от волос на всем теле. В этом салоне я нашла действительно профессиональных мастеров, которые используют качественные материалы и подход к каждому клиенту особый, с вниманием и пониманием всех потребностей. Процедура проходит быстро, а результат всегда превосходит ожидания — кожа остается гладкой надолго и без раздражений.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Профи
|
да, тут важно выбрать как по мне проверенный и качественный салон
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Профи
|
Моя сестра не первый месяц себе эпиляции разных зон делает, я вот тоже решила попробовать, как и она записалась на процедуру в классный салон Киева тут контакты, на сайте есть актуальный прайс и перечень зон, а главное уже после первого разу я увидела классный результат
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|