|
|
#31 |
|
Новичок
|
конечно кровать с матрасом!
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Избранный
|
Диван, это так, когда гостям нужно где то переночевать. для себя конечно же лучше кровать с матрасом. Только если покупать то ортопедические askona.ua/матрасы Киев от проверенного производителя. Мы себе выбрали в одном из маг*****в Аскона askona.ua/magaziny/kiev/askona.ua/magaziny/kiev/ и вполне довольны качеством сна
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Местный
|
Давно читаю цей тред і вирішила нарешті написати бо реально наболіло з тим пошуком меблів! У мене була місія знайти нормальне ліжко не за “трилями”, не з ДСП-шки, і щоб без тих “менеджер вам перетелефонує” на три дні. І я, чесно, не знаю, як до того не дійшла раніше але таки знайшла сервіс, де все чітко, без зайвої метушні і реально munger.com.ua/lizhka/ліжка від виробника. Без посередників, адекватні ціни, і головне якість, яка відчувається навіть коли просто на фото дивишся. Я своє вже замовила виглядає просто шик, зібрали швидко, нічого не шатається, не скрипить і пахне деревом, а не клеєм! Так що якщо хтось ще в роздумах, можу спокійно радити звертайтесь до них, вони знають, що роблять.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Пользователь
|
Дивіться, що вам самим подобається, таку і беріть.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Новичок
|
Купили собі звичайнісіньке двоспальне ліжко rozetka.com.ua/ua/krovati/c4627785/tip-97234=dvuspalnye-krovati/ з шухлядами, та обрали, тут же, на сайті, матрац різної жорсткості, щоб нам обом спалося комфотрно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|