Доброго дня. Мені потрібна консультація та допомога, де саме можна купити машину в Америці з доставкою? Вирішила прогулятися по різним сайтам та запитати у вас, куди саме можна заглянути зараз? Буду вдячна за відповіді і сподіваюся, що ви підключитеся до теми бесіди.
Доброго дня. Мені потрібна консультація та допомога, де саме можна купити машину в Америці з доставкою? Вирішила прогулятися по різним сайтам та запитати у вас, куди саме можна заглянути зараз? Буду вдячна за відповіді і сподіваюся, що ви підключитеся до теми бесіди.
Привіт. Я знайшла сайт, на якому можна купити автомобіль з доставкою із США, тому вирішила з вами поділитися цікавою інформацією, яка точно буде корисною. Компанія carfast.express пропонує машини з США купити ось тут https://carfast.express/auction менеджер декілька варіантів вам запропонує, а вже потім можна буде обрати один з них. На сайті є калькулятор растаможки, яким у вас є можливість скористуватися. Я не змогла пройти повз ваше повідомлення, вирішила відписатися і тому, раджу заглянути на сайт прямо зараз.