Привіт усім! Потрібна порада щодо протезування зубів у Дніпрі. Маю кілька втрачених зубів, і зараз шукаю надійну клініку для встановлення протезів. Цікавить, які види протезування бувають, наскільки комфортні у користуванні різні матеріали, і чи є клініка, де надають сучасні варіанти протезів? Буду вдячна за рекомендації!
Вітаю! Раджу звернутися до клініки UADenta в Дніпрі https://www.uadenta.com.ua/protezirovanie-zubov/ де пропонують усі сучасні методи протезування. Я сама там протезувала кілька зубів і залишилася дуже задоволена. Тут доступні як знімні протези — бюгельні, акрилові, і нейлонові, так і незнімні, серед яких металокерамічні коронки, мостоподібні протези та навіть вініри для естетичного покращення посмішки. Також можна зробити імплантацію, що дозволяє встановити зуб на титановому штифті, який фіксується в кістковій тканині. Усі матеріали — високоякісні, обслуговування на рівні, і мені одразу було комфортно. Якщо важливо відновити жувальні функції чи зовнішній вигляд зубів, рекомендую UADenta як сучасний та надійний вибір!