Когда выбираешь обувь, важно учитывать не только внешний вид, но и технологичность. Именно поэтому я выбрала кроссовки Асикс женские https://asics.net.ua/ru/usi-tovary/for-women от Asics. Их интернет-магазин сделан хорошо, так что было удобно подобрать нужный цвет и размер — а ещё приятно удивила цена по акции. Короче говоря рекомендую!
Как выбирать кроссовки, на что обращать внимание, вид, качество, что ещё?
Не можу не поділитися своїм щирим захватом від покупки кросівок ***e Air Jordan 1 у hypesneakershop.com.ua Це була моя перша замовлена пара в цьому магазині, і я трохи хвилювався щодо автентичності. Але все прийшло в ідеальному стані, у фірмовій коробці, з усіма бірками та документами. Якість — просто космос! Шкіра м'яка, прошивка рівна, запах нових оригінальних кросівок — неймовірний! Особливо вразила оперативність доставки — всього 2 дні, і я вже гуляв у своїх новеньких Джорданах. Окреме дякую службі підтримки — дуже уважні, відповіли на всі мої питання й навіть надіслали додаткові фото перед оплатою. Однозначно рекомендую цей магазин усім, хто цінує стиль, якість і справжній streetwear!