|
|||||||
| Транспорт Удобство, маршруты городского транспорта |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Всім привіт! Маю проблему з ГЕРБ вже кілька років: печія, кислий присмак, інколи навіть біль у грудях, через що думав, що то серце. Лікар порадив перевірити можливість грижі стравохідного отвору діафрагми. Почитав і трохи злякався, бо виявляється, що інколи без операції проблема не зникає. Хто проходив таке лікування? Чи реально після операції зникає печія? І як довго триває відновлення? Дуже не хочеться залежати від таблеток усе життя
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Так, я проходив через цю історію два роки тому. У мене був рефлюкс плюс невелика грижа діафрагми, через що ліки давали тільки частковий ефект. Після консультації вирішив робити операцію — лапароскопічно, швидко та безпечно. Мені порадили звернутися сюди:
Після втручання печія зникла буквально за тиждень, їжа перестала «повертатися», сон нормалізувався. Відновлення легке, головне — дотримуватись рекомендацій лікаря. Я взагалі не шкодую |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Дякую, реально заспокоїв! Піду читати
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Пользователь
|
Сейчас столько информации, что можно запутаться. Особенно если касается врачей и хирургов. Хорошо если близкие подскажут в тему, а если нет. Если интересует тут мнения пациентов и клиники в Днепре, где проводять операции хирурги.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|