Доброго дня! Коли мені знадобилося в терміновому порядку оновити свої особисті документи для подачі нотаріусу, я зіткнулася з неприємною проблемою величезних черг та відсутності вільних талонів у державних установах. Я шукала в інтернеті будь-які альтернативні варіанти, як зробити це набагато швидше і без втрати нервів.
Мій брат підказав мені звернутися до спеціалізованого приватного юридичного центру в місті Києві, який допомагає громадянам з паперами. Я зайшла на офіційний сайт компанії ЮСТ Груп і дізналася з їхніх матеріалів, як швидко отримати дублікат свідоцтва про народження без зайвого клопоту та довгих тижнів очікування.
Провідний менеджер компанії дуже ввічливо, детально та грамотно відповів на всі мої запитання по телефону та допоміг правильно скласти електронну заявку. Вже через пару днів я спокійно забрала повністю готовий державний документ з офісу фірми у зручний для мене час. Спасибі величезне за таку чітку, злагоджену та оперативну роботу всієї команди, ви мене дуже виручили.