|
|||||||
| Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Хочемо з'їздити на відпочинок до Закарпаття, порадьте які там є гарні місця
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Ми там були вже декілька разів, їздемо завжди у нове місце, там багато цікавого та є на що подивитися, чого тільки варті фестивалі Закарпаття tourinform.org.ua/categories/fests/tourinform.org.ua/categories/fests/ На цьому туристичному інформаційному ресурсі Ви зможете знайти всю необхідну інформацію, що до відпочинку на Закарпатті. Там розписані готелі, екскурсії, є ціни та багато іншого, тож дивіться та обирайте свій маршрут.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
А я вот в Киев собираюсь, не знаете где там можно отдохнуть?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Новичок
|
Это очень большой город и развлечений в нем можно найти на любой вкус, я очень люблю азартные игры и для меня тоже нашлось крутое место, где я могу отдохнуть это крутое игровое заведение slotscity.ua/?utm_source=GMB&utm_medium=link&utm_campaign=sc-kyiv-podolSlots City в Киеве которое может порадовать огромным выбором разнообразных слотов с максимальной отдачей и самыми комфортными условиями для игры.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Новичок
|
Care and maintenance are essential parts of owning a www.sexdolltech.com/product-category/shop-by-categories/sex-doll-material/tpe-sex-dolls/]TPE sex doll, and while TPE is more porous than silicone, it can be kept in pristine condition with proper attention.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|