|
|||||||
| Вопросы и ответы Раздел "Вопросы и ответы" создан для Ваших вопросов на любую тему. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Планую купівлю автомобіля, але не знаю, на які варіанти звернути увагу. Хотілося б знайти авто комфортне, перевірене та з хорошими характеристиками. Можливо, порадите вдалу модель?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Якщо мрієте про авто, яке поєднує комфорт, стиль і надійність, обов’язково придивіться до лексус нх www.kyiv-airport.lexus.ua/new-cars/nx Цей кросовер дуже «приємний у спілкуванні»: салон тихий і затишний, кермо легко слухається, а підвіска м’яко ковтає ями. Є гібридні версії – економні й тихі, ідеально підходять для міста й подорожей. Мені подобається, що навіть у базовій комплектації він добре оснащений і безпечний. Якщо хочете авто, яке радує кожен день і не підводить – NX точно вартий уваги.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Я теж довго вибирала авто і перечитала купу відгуків перед покупкою. З власного досвіду раджу придивитися до моделей від Toyota, Mazda або Lexus — вони добре зарекомендували себе за надійністю і комфортом. Наприклад, Toyota RAV4 чи Mazda CX-5 досить популярні: зручний салон, нормальна витрата пального і приємна керованість. Якщо хочеться трохи більше преміуму, можна подивитися на Lexus NX — дуже комфортна машина. Але найкраще, звичайно, сходити на тест-драйв кількох варіантів, бо багато що залежить від особистих відчуттів за кермом.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|