|
Беременность и роды Молодым мамам. Как избежать проблем до и после родов |
|
Опции темы | Опции просмотра |
31.03.2023, 00:37 | #1 |
Пользователь
|
Чи є ефективні методи лікування безпліддя?
Мені вже за тридцять. Я нещодавно вийшла заміж. Чоловік хоче дитину. Але в мене деякі проблемы, по*язані з зачаттям дитини. Підкажіть хорошу клініку, де нам допоможуть з цією проблемою? Які є ефективні методи лікування безпліддя?
__________________ Нашла интересную штуку. Русская поговорка: "У дураков мысли сходятся». Американская: "Великие умы думают одинаково". |
31.03.2023, 00:45 | #2 |
Профи
|
Re: Чи є ефективні методи лікування безпліддя?
У нас с дружиною така ж проблема. Відвідали багато лікарів, але безрезультатно. Звернувся до клініки, лікарі провели повне обстеження та призначили індивідуальне лікування. Зараз лікуємося. Я та дружина. Сподіваємося, що буде результат.
|
31.03.2023, 00:49 | #3 |
Бессмертный
|
Головне - знайти хорошу клініку. Звичайно, це все буде коштувати певних грошей. Але що може зрівнятися із можливістю мати дитину. Так що бажаю вам успіху. Сподіваюсь, через рік ви будете розказувати про свою дитину.
|
31.03.2023, 00:51 | #4 |
Пользователь
|
Я хочу поділитися з вами своєю історією успіху. Після багатьох років спроб народити дитину безрезультатно, ми з чоловіком звернулися до медичного центру "Мати та дитина"
__________________ Да что там коня на скаку... Есть женщины в русских мегаполисах — лёгким поворотом руля останавливают до тысячи автомобилей. |
28.04.2023, 11:30 | #5 |
Местный
|
Зараз медицина така прогресивна, що можна стати батьками кожному. Зрештою, можна сур маму найняти навіть.
|
28.04.2023, 12:24 | #6 |
Местный
|
Так, ми дуже щасливі, що маємо змогу отримувати допомогу та реалізувати себе в материнстві. Якщо обрати хорошого спеціаліста, лікування безпліддя у жінок
|
18.12.2023, 11:40 | #7 |
Пользователь
|
Нам лікування не допомогло, буду відвертим. Ми пройшли різні стани... і розчарування, і депресію... все було. Але в
|
09.01.2024, 16:37 | #8 |
Новичок
|
Я б вам рекомендував звернутися в клініку у Львові
|