|
Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
|
Опции темы | Опции просмотра |
22.09.2021, 14:46 | #1 |
Избранный
|
Отдохнуть в Карпатах
Хочу съездить на несколько дней в Карпаты вместе с друзьями. НА мне транспорт, каким лучше добраться?
|
22.09.2021, 15:36 | #2 |
Профи
|
Re: Отдохнуть в Карпатах
Ой, круто, конечно. Интересная тема. Поезд, наверное, лучше подобрать какойто ?
|
18.10.2021, 19:51 | #3 |
Профи
|
Поездом конечно добираться лучше всего, тем более есть прямой из Киева и достаточно удобный по расписанию. Только на забудьте и прогноз погоды в Украине
|
05.11.2021, 13:21 | #4 |
Избранный
|
Чет мне кажется, что это довольно банально. Лучше наверное отправиться в путешествие по Увропе, где тоже есть свои горы. На сайте Трипмайдрим
|
11.05.2022, 23:02 | #5 |
Новичок
|
Ну, на самом деле у нас тоже хорошо, особенно в Карпатах, ну чем не красота?
Люблю эти домики, эту свежесть Обычно из домиков подбираю себе что-то тут |
27.01.2023, 07:07 | #6 |
Местный
|
Re: Отдохнуть в Казахстане
Ребята, кто отпуск в Казахстане проводил? Поделитесь, плиз, информацией.
|
27.01.2023, 07:27 | #7 |
Местный
|
В Казахстане мне очень летний
|
19.03.2024, 15:11 | #8 |
Пользователь
|
Я звичайно люблю подорожувати, відвідувати інші країни, але наша Україна також дуже багата на красиві місця, які варті уваги. І дійсно Карпати - це одне з тих місць! Я була в Карпатах багато разів і все одно хочеться ще неодноразово там побувати. А для тих, хто планує відпочивати в тих краях, маю чудову рекомендацію. Хочу порадити ось цей готель
__________________ Любящая семья — вот что важно для ребенка. Ивонн Линдсей. Желая невозможного |
03.04.2024, 19:26 | #9 |
Избранный
|
Минулого літа вирушив у Карпати і вибрав готель Ruta Polyana для свого відпочинку. Акцент тут - це безумовно доступні ціни, які в поєднанні з комфортом і якістю послуг роблять його вигідним варіантом. Басейн і лазня - це мій пріоритет, і я насолоджувався кожною миттю. Шведський стіл вразив своєю різноманітністю, а дитячий клуб дозволив моїм дітям насолоджуватися відпочинком так само, як і я. Прокат велосипедів - це зручно та практично для відвідування поблизьких місць цікавинок. Риболовля та ігри були додатковим бонусом, який робив наш відпочинок незабутнім. Зона барбекю - ідеальне місце для збору всієї родини разом. Екскурсії і тури додали відпочинку пригодницький настрій. Все включено - це максимальна практичність, яка забезпечує безтурботний відпочинок. Рекомендую готель Ruta Polyana
|
08.06.2024, 21:03 | #10 |
Профи
|
Які ваші відгуки про котеджі Valletta в Коблеве?
|
09.06.2024, 09:43 | #11 |
Профи
|
Відпочивали в котеджі Valletta в Коблеве поряд з морем і були дуже задоволені
|