|
Спорт Спортивная информация, виды спорта. Новости спорта |
|
Опции темы | Опции просмотра |
19.10.2024, 18:35 | #1 |
Избранный
|
Школа танців Freedom у Дніпрі: чудовий досвід для дітей та батьків!
Хочу поділитися своїм позитивним досвідом відвідування школи танців Freedom у Дніпрі, куди я нещодавно записала свою доньку. Якщо у вас є діти, які мріють танцювати або ви просто шукаєте корисне і цікаве заняття для своєї дитини, я щиро рекомендую звернути увагу на цю школу.
Що мені сподобалося з першого візиту, так це дружня і тепла атмосфера. Викладачі дуже уважні до кожної дитини, допомагають їм відчувати себе впевнено, навчають ритміці та розумінню музики. Моя донька не тільки почала краще рухатися, але й навчилася підтримувати інших дітей, стала більш соціально активною. Вона кожного разу повертається з занять у піднесеному настрої, а ще – з новими друзями! Для батьків тут також є свої переваги: відкриті заняття дозволяють нам бачити прогрес дітей, а лояльні ціни (на 8 занять від 1080 грн) роблять ці курси доступними. Чудово, що є кілька танцювальних залів у центрі міста, що дуже зручно. А головне – розклад гнучкий, тому завжди можна знайти час для занять, навіть якщо у вас щільний графік. Окремо хочеться подякувати викладачам. Це справжні професіонали, які вміють працювати з дітьми, знають, як знайти підхід до кожного учня і допомогти йому розкритися. Я була приємно здивована, як швидко моя донька вивчила нові рухи, а ще – наскільки захопливо вона розповідає про те, що відбувається на заняттях. Зараз у школі триває набір нових учнів, тому якщо ви ще не записали свою дитину, раджу скористатися нагодою! Є можливість відвідати безкоштовне пробне заняття, щоб оцінити, чи підходить школа саме вашій дитині. Для нас це був чудовий старт, і я переконана, що й інші діти отримають не менше задоволення та користі від занять. Школа танців Последний раз редактировалось Novilend; 21.10.2024 в 12:48. |