Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ДОСКА ОБЪЯВЛЕНИЙ ДНЕПРА > Услуги

Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый Сегодня, 12:12   #181
RAISAAS
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 11
RAISAAS на пути к лучшему
По умолчанию Re: Гадалка Киев

Вона не просто мольфарка. Вона чує серце.
Коли він пішов, я ніби вилетіла з власного тіла. Ходила, жила, дихала… але не відчувала. Він був не просто чоловіком. Він був моєю частиною.А потім холод, мовчання, її волосся на його светрі й його голос: «Я більше тебе не люблю».Мені радили забути, відпустити, жити далі. А я відчувала… він не сам. Ніби його повели зсередини. Наче вкрали душу.Я натрапила на Варю випадково серед безсонної ночі й тремтячих пальців. Написала їй у стані відчаю.Вона відповіла просто: «Ти його не втратила. Він просто не там, де має бути. Дай мені трохи часу».Вона не просила вірити. Вона просто робила.І тоді почалося: спершу тиша. Але тиша вже була не пустою.Потім коротке повідомлення від нього.Потім очі, повні сліз.Потім руки, що шукають мою долоню.Він повернувся. Не тому, що я благала чи просила.Атому, що прокинувся.Перший почав діяти.
І досі, коли дивлюсь, як він спить поруч, я шепочу «дякую» небу, долі й тій жінці, яка повертає не тіла, а душі.Варя. Це ім’я я ношу в серці.Як символ того, що дива існують.
Її номер: +38(063)2574828 (Viber / WhatsApp / Telegram).
RAISAAS вне форума   Ответить с цитированием
Старый Сегодня, 18:37   #182
VADIK..
Новичок

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 0
VADIK.. на пути к лучшему
По умолчанию Re: Гадалка Киев

​Я очень благодарен ясновидящему магу Захару за его исключительный дар и человечный подход к делу. Мне повезло, что в самый трудный момент я нашёл его контакты и обратился за консультацией. Благодаря Захару я смог чётко понять что происходит и что нужно делать. А результаты его ритуалов были быстрыми и эффективными. Советую обращаться к нему и за советами, и за помощью. Номер Захара +380954248510 (viber, telegram, whatsapp).
VADIK.. на форуме   Ответить с цитированием
Ответ

« Отзыв о гадалке | Следующей темы нет »