|
|
#16 |
|
Профи
|
Коллега с работы обращалась вот сюда
Всё прошло хорошо, даже отлично) Потому в целом, могу рекомендовать данную клинику. К тому же, там ещё и цены не высокие |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Профи
|
Еще не делали, но у сестры есть некоторые проблемы, поэтому может и придется.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Местный
|
Не варто витрачати час. Якщо є проблеми, то вони самі собою не пройдуть і потрібно пройти всі обстеження, щоб зрозуміти в чому саме причина. З лікування безпліддя знаю клініку в Харкові , куди самі їздили торік. Нам із чоловіком призначили низку аналізів, після чого змогли визначити у кого з нас причина безпліддя і одразу ж порадили починати ЕКЗ.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Профи
|
Дівчата, а що ви взагалі чули про донорство яйцеклітин?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Избранный
|
Погоджуюся з попередніми жінками, що еко - це не прирок. Діагноз неплідності був поставлений мені кілька років тому, лікар пропонував розглянути можливість еко, проте на той момент ми з чоловіком не були готові ні морально, ні фінансово. Вирішили наразі відкласти це питання і жити своїм життям. Вирішила змінити гінеколога, звернулася в клініку "Віртус", у них відмінне відділення гінекології: . У моєму випадку диво не сталося. Я проходила обстеження, було медикаментозне лікування і результатом правильного підходу став мій син. Рекомендую прислухатися до думки інших спеціалістів.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|