|
|
#16 |
|
Профи
|
Я зараз шукаю для свого сина табір, де він зможе відпочити на зимових канікулах з користю.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Профи
|
Дитячий бізнес табір KIDBI camp kidbi.com.ua/ раджу вам. Тут шикарні програми відпочинку та здобуття нових знань. Все включено: від навчальних майстер-класів до активних ігор на свіжому повітрі. Ваша дитина зможе не тільки цікаво, але й з користю провести час, отримати цінні навички у сфері бізнесу, розвитку лідерських якостей і командної роботи. Крім того, це чудова можливість для вашої дитини знайти нових друзів, попрацювати над своїми інтересами і розвинути креативність.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Избранный
|
Карпати завжди асоціювалися для мене з чистим повітрям і спокоєм. Цього разу вибір пав на готель Ruta Polyana, і я ні разу не пожалкував. Вразила якість сервісу — від моменту бронювання до виїзду. Головний пріоритет тут, схоже, на rutapolyana.com/оздоровлення та відпочинок в Карпатах, а також на задоволення кожного гостя. Ми насолоджувалися комфортом у просторому номері, а ввечері розслаблялися у чані та лазні. Для дітей була окрема зона розваг, що дозволило нам трохи відпочити. Особливо порадувала послуга "все включено": це і смачна їжа на шведському столі, і активності — від риболовлі до велосипедів. Не оминув і екскурсії — Карпати відкрилися з нової сторони. Якщо шукаєте практичний і зручний відпочинок, цей готель точно для вас.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|