|
|||||||
| Афиша Днепра Афиша Днепра. Кафе, бары, дискотеки, кинотеатры, театры города |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#31 |
|
Профи
|
Повинно бути не тільки смачно, а і корисно) І це цілком можливо. Я обожнюю м'ясні чіпси, замовляю тут - це дуже смачні снеки з натуральним складом, тільки м'ясо і спеції. Підходить, якщо слідкуєте за фігурою, в них мало калорій і це чудовий перекус
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Новичок
|
как мило
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Пользователь
|
Вижу множество положительных отзывов о заказе еды онлайн и это наверное хорошо.
Хотела спросить тех кто покупал, как вы думаете, стоит ли заказывать большой праздничный торт rozetka.com.ua/torti/c4643248/ на День Рождение ребенка, через интернет? Как дорого это будет стоить и какие гарантии на счет качества? Праздник через три недели, нужно поторопится. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Новичок
|
спасибо, актуально. Люблю вечером пожевать под фильм
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Местный
|
Вкусные очень советую пробовать от студии . Мой самый любимый вкус - шоколад с малиной, жена любит лавандовый и красный бархат. У нас вся семья и друзья любят приходить попить чая с таким тортом и на дни рождения у них всегда покупаем сладости
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Пользователь
|
Зараз така тенденція, що доставка їжі з кожним роком стає все популярнішою. Чи то люди такі трудоголіки, що нема часу на готовку, чи просто ледачі стали? Я поки ще знаходжу час побалувати своїх рідних домашніми стравами, але бувають і дні, коли зовсім валишся з ніг. В таких випадках без достаки їжі не обійтися. Замовляю переважно суші або піцу в . Рекомендую!
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Местный
|
Зараз багато смачненького можна купити.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Местный
|
Друзі, підкажіть, а де можна смачні солодощі замовити?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Местный
|
Дійсно смачні солодощі замовити зараз не проблема. На величезний вибір представлений. Кондитерський дім "Вацак" одним із найкращих вважається. А його продукція просто на розхват. Ціни тут розумні. І до якості питань немає.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Избранный
|
А где в Днепре можно заказать вкусную пиццу?
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Профи
|
Є чудовий ресторан Monoпіца у Дніпрі Там можуть запропонувати вам смачну піцу. Цей ресторан завоював популярність завдяки своїй визначній кухні та якості страв. Я неодноразово замовляв саме тут і завжди був приємно здивований. Я впевнений, що вони не розчарують вас, і ви зможете насолодитися високою якістю та смаком їхніх страв.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Профи
|
Вітаю! Я нещодавно замовляла . Вони пропонують широкий вибір суші та різних супів. Мені особливо сподобалися їхні удон із креветками та роли з лососем. Також якість продуктів на висоті, завжди свіжі інгредієнти. Можеш переглянути їхнє меню на сайті Сушия і вибрати щось до смаку!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|