|
|
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Ми також зайнялися ремонтом на кухні. Дружина закомандувала варильну панель. А для чого? Все одно потім ще купуй духовку, а це - зайві витрати. Я пропоную купити плиту І меблів менше міняти треба буде. А вона затялася на своєму! Але я вже замовив, де дінеться!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Сейчас то время, когда они подбирают все в один: гарнитур отдельный, кухонный стол может быть в другом стиле, и стулья конечно же встретим. Кстати по стульям рекомендую почитать статью об особенностях выбора кухонных стульев – очень много про современные варианты, очень интересно и есть что для себя.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Профи
|
Вот не хотела я в интернете заказывать мебель, но как прошлась по магазинам поняла, что другого выхода нет. Нашла магазин мебели в Киеве заказала и не жалею. Сэкономила прилично и точно по моим размерам сделали.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Довольно дорогой магазин, мне удалось купить кухню значительно дешевле в магазине Файнi Меблi. Я себе выбрала просто восхитительную кухню в классическом стиле с патиной, цвет - светлый клен, мой выбор, правда она красивая?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Местный
|
мне лично нравятся классические кухни на заказ , они никогда не выйдут из тенденций моды и будут радовать каждый день.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Новичок
|
Найкраще купувати таку, щоб залишилися кошти на продукти, які можна приготовити в цій кухні.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Новичок
|
Мы делали под заказ, заранее заказывали технику, чтоб всё было красиво и по цветовой гамме ок.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Местный
|
Лучше купить кухню , в которой вы будете чувствовать себя комфортно и иметь желание кулинармты.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Новичок
|
Я заказывал кухню здесь остался доволен. Они работают по всей Украине.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Новичок
|
мы долго выбирали кухню и всё таки купили а вот вместо обычных кресел решили купить 4 вот такие барные стулы вышло очень даже не плохо!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Новичок
|
Зверніться до виробника кухонної мебелі, виготовляють та мають оплату частинами
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Избранный
|
Я теж планую купити нову кухню.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Новичок
|
В мене є пролеми з вибором витяжки для кухні, що б могли порадити?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Новичок
|
Нам потрібна була маленька витяжка для кухні шириною 50 см так з легкістю знайшли потрібний варіант на Розетці.
Ба більше- навіть з безкоштовною доставкою. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Местный
|
Моя кухня завжди була місцем, де збирається вся родина, тому до вибору меблів я підійшов особливо ретельно. Вирішив замовити на меблевій фабриці «МАКСІ-МЕБЛІ» і це було найкраще рішення. Меблі не лише естетично доповнили інтер'єр, але й забезпечили зручність у використанні: просторе місце для зберігання, якісна фурнітура, яка працює плавно, і міцні матеріали. Важливо також, що фабрика пропонує великий вибір стилів та кольорів, тож я зміг підібрати саме те, що підходить до моєї кухні. Помітив, що настрій на кухні став ще приємнішим, оскільки тепер у мене є функціональні та стильні тумби. Усім, хто хоче довговічні та якісні меблі, раджу звернути увагу!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|