|
|
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть, де олівці для малювання можна придбати?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я Germes. Вам також сюди звернутися раджу. Вибір олівців дуже великий. То ж обирати під свій випадок треба. Усе якісне. І за вартістю доступне.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Новичок
|
Решили сыну недавно Сначала он немного волновался, но быстро освоился и теперь катается с огромным удовольствием. Ролики оказались отличного качества, и он проводит на них много времени, улучшая свои навыки и получая массу удовольствия. Это отличное вложение в активный отдых и здоровье!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
У моєї дитини є кілька улюблених занять, і в 6 років інтереси можуть змінюватися дуже швидко. Головне – спробувати різні варіанти і подивитися, що найбільше подобається дитині.
Хороші варіанти хобі для цього віку – малювання, ліплення, конструктори, пазли, настільні ігри. Також багато дітей у цьому віці люблять спорт, можна записати на гімнастику, плавання, футбол чи танці. Якщо дитина активна, можна спробувати велосипед, ролики або самокат. Ще один хороший варіант – музика, наприклад, гра на дитячому піаніно чи барабанах. Якщо дитина любить тварин, можна навчити доглядати за домашнім улюбленцем. Головне – підтримувати інтерес дитини, не змушувати і дозволити їй самій обирати те, що приносить задоволення. А у вас є ідеї, що може зацікавити дитину в такому віці? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Избранный
|
У моєї дитини є хобі, і я помітила, що в 6 років діти дуже допитливі, тому варто спробувати кілька різних занять, щоб знайти те, що їм справді подобається. Можна записати дитину на спортивні секції (плавання, гімнастику, футбол), творчі гуртки (малювання, ліплення, музика) або розвивальні заняття (конструювання, шахи, програмування для дітей). Головне – щоб це було цікаво самій дитині та приносило задоволення. А які варіанти ви розглядаєте? 😊
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|