|
Услуги В этом разделе пользователи могут предложить свои услуги в разных сферах деятельности |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#871 |
Пользователь
|
![]()
Вирішила звернутися зі своєю проблемою до ясновидця мага Андрія. Порадила знайома, якій він допоміг життя налагодити. На той момент ми з чоловіком одружені були 2 роки. Спочатку все було добре, але через 2 місяці після весілля в нас почалися сварки, скандали. Чоловік почав руки розпускати. Що було, те було... Йшла, потім поверталася. І так постійно. Разом довго не можемо і нарізно не можемо... Власне маг Андрій побачив усе це сам і нічого не питав. Пояснив у чому проблема, запропонував варіанти дій. Я попросила, щоб він провів роботи і зробив усе, що потрібно. Протягом двох тижнів наші стосунки з чоловіком стали чудовими. Живемо душа в душу. Завжди буду вдячна Андрію за допомогу. Номер Андрія +380932169225 Viber, WhatsApp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Профи
|
![]()
Когда всё вокруг рушится, и кажется, что никто не слышит — обращение к ясновидящему становится единственным спасением. Моя жизнь была в постоянном напряжении: неприятности на работе, ссоры дома, тревога без причины. По рекомендации я связалась с ясновидящим Виктором Литовским и сразупочувствовала его силу и внимание.Виктор увидел корень проблем — энергетическую блокаду, порчу и зависть, которые мешали мне жить. Работа с ним — это не просто гадание, это глубокая духовная помощь, которая меняет внутреннее состояние.Через две недели я ощутила легкость, исчез страх и усталость, начала полноценно отдыхать. А спустя месяц отношения с близкими наладились, появились новые возможности.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Новичок
|
![]()
Від щирого серця можу сказати, що Захар провидець з істинним даром. Він дуже сильний маг. Коли здавалося, що надії на порятунок моєї сім'ї вже не залишилося, він повернув чоловіка додому всього за декілька днів. Він здатний одразу діагностувати проблему й запропонувати кілька варіантів виходу з неї. До того ж Захар дуже привітний, і вже після розмови з ним відчуваєш полегшення. Його дар стає очевидним, коли він з легкістю називає навіть імена. Ефект був набагато кращим, ніж я очікувала, і настав раніше запланованого. Минуло багато часу відтоді, як завдяки Захару чоловік повернувся, але наші родинні стосунки й досі залишаються теплими та гармонійними. Тому я без вагань рекомендую Захара всім, хто переживає подібні проблеми. Номер Захара +380954248510 , але йому ліпше писати чи дзвонити в Viber, WhatsApp чи телеграм
|
![]() |
![]() |
![]() |