|
Флейм Разговоры на любые темы |
|
Опции темы | Опции просмотра |
Вчера, 14:50 | #1171 |
Новичок
|
Re: ЯСНОВИДЯЩАЯ#ГАДАЛКА#МАГ#ЭКСТРАСЕНС ПРОВЕРЕННЫЕ 100%
Доброго дня. Життя змусило понервувати і випробувати свого часу як смугу білу, так і чорну. Після відходу коханого надії на краще не було взагалі. Але, що було робити? Я розуміла, що пішов він раптово не просто так. Стала шукати того, хто допоможе. Не вірила й не хотіла нікому вірити, але на форумі, серед інших, знайшла відгуки про чоловіка з певними здібностями й силою не ординарною! І так, дійсно, на відміну від багатьох, він зміг побачити мою ситуацію в деталях і сам без зайвої інформації розповів мені такі моменти з життя, про які не міг знати ніхто. Зрозумівши здібності Захара, я одразу відчула, що не все втрачено і буде на моїй вулиці свято. Тут же попросила його про допомогу і, благо, він погодився! У процесі роботи навіть саме спілкування змушувало дихати, вірити, битися за те, що належить мені. Мені, зізнаюся чесно, цього дуже не вистачало! Цей поштовх до змін, до виправлень зробив для мене дуже багато, життя набуло нових барв. Можливість повернути старе щасливе життя з коханим надихала, а роботи, які проводив Захар, іноді відчувалися навіть фізично. У результаті все вийшло так, як і було обговорено, - мій коханий почав шукати спілкування зі мною і став робити все, щоб відновити наші стосунки, зробив пропозицію вийти заміж.Я не відмовила і ми щасливі в шлюбі! Я рада, що чоловік часом і зараз дивиться на мене, як на екзотичний фрукт із захопленням і зацікавленістю. Щаслива любити і бути коханою. Довго думала написати цей відгук чи ні, серйозно підходила до цього кроку! Вирішила, нехай люди знають, що є вихід із будь-якої ситуації і, найголовніше, що на шляху в житті можна знайти таких людей, як Захар, які дійсно можуть допомогти. Не втрачайте своє - нехай ваше серце знайде спокій і наповниться любов'ю! Зателефонувати Захару можна за номером +380954248510. Усім добра!
|
Вчера, 16:26 | #1172 |
Пользователь
|
Re: ЯСНОВИДЯЩАЯ#ГАДАЛКА#МАГ#ЭКСТРАСЕНС ПРОВЕРЕННЫЕ 100%
Сколько мне пришлось пережить одному Господу Богу известно. В такие трудные времена я не знала где искать помощи и куда обращаться.Война,переезд в другой город и еще муж ушел к другой пигалице.Я думала сойду с ума.В интернете попалась публикация о ясновидящей Варваре. Обратилась к Варе, если честно не очень верила в то, что она мне может помочь. Но когда она начала рассказывать за мою жизнь, я мягко говоря была в шоке. Она все рассказала за моего мужа, как зовут и т.д. За меня и наших детей. Аж мурашки шли по телу. Я попросила о помощи, чтобы вернуть моего мужа. Она согласилась и мы начали работать. Я была у него в черном списке, не хотел говорить, не слышать меня. Трудно было мне..и как я была удивлена когда увидела что он мне звонит...я растерялась ..а он так просто как будто и не уходил от нас "Любимая давай встретимся ,я соскучился "
Теперь мы вместе. Девчонки что я хочу сказать бороться и еще раз бороться за свое счастье. Мы этого достойны. А Вари я очень благодарна, что она помогла мне стать счастливой. Я ее советую как человека у которого есть на самом деле дар Божий. Вот ее номер +380632574828 WhatsApp/Viber |