17.11.2023, 10:08 | #121 | |
Профи
|
Re: Делимся идеями ремонта?
Цитата:
|
|
17.11.2023, 10:26 | #122 |
Профи
|
Спасибо большое! Скорее всего ваш вариант я и буду пробовать!
|
25.01.2024, 14:35 | #123 |
Профи
|
Привіт! Я нещодавно замовляла фотошпалери для свого будинку і була приємно здивована якістю та асортиментом на сайті
|
25.02.2024, 16:35 | #124 |
Профи
|
в нас до речі недалеко від Тернополя в Бармаках є невеличкий дачний будиночок і дружина недавно вирішила відновити там ремонт і навіть планує переїхати туди жити і заставила мене замовити в Тернопільській магазині салоні плитки та кераміки європейську плитку на грубу
__________________ Если ты способен видеть прекрасное, то только потому, что носишь прекрасное внутри себя. Ибо мир подобен зеркалу, в котором каждый видит собственное отражение. |
29.02.2024, 14:29 | #125 |
Избранный
|
Друзі, які краще встановити в квартирі міжкімнатні двері? Я думала класику взяти, але потім так прикинула, що краще
|
29.02.2024, 17:12 | #126 |
Новичок
|
Я когда делал ремонт на кухне, укладывал плитку, много работ для подрезки керамогранитной плитки было то покупал инструмент Distar
|
05.03.2024, 14:09 | #127 |
Пользователь
|
все материалы для теплого пола покупали в этом интернет магазине
|
07.03.2024, 10:44 | #128 |
Новичок
|
Мы когда делали ремонт на кухне, то плиточник укладывал плитку из керамогранита и у него были такие приспособления на болгарку классные, насадки на ушм, для прямого реза и под углом резал
|
12.03.2024, 14:51 | #129 |
Новичок
|
Одна з ідей для бюджетного ремонту квартири - це перетворення звичайних дерев'яних підлог на ефектні підлоги зі спеціальними самоклеючимися плитками. Це може бути недорого і дуже ефективно для оновлення вигляду кімнат.
Ось як ви можете зробити це: 1. Виберіть плитки зі спеціальними самоклеючимися шарами на звороті. Ці плитки доступні в різних стилях і кольорах, включаючи імітацію деревини, плитки, каменю та інші декоративні варіанти. 2. Переконайтеся, що поверхня підлоги чиста, суха і рівна перед тим, як наклеювати плитки. За потреби вирівняйте поверхню за допомогою самовирівнюючого складу або іншого підготовчого матеріалу. 3. Почніть з одного кута кімнати і поступово розкладайте плитки вздовж стін, плавно натискаючи їх на поверхню. Ви можете вирізати плитки за необхідними розмірами за допомогою гострих ножиць або ножа. 4. Після того, як всі плитки закривають підлогу, проконтролюйте, чи всі вони рівно прилягають і не мають зазорів. Потім пройдіться по всій поверхні валом для того, щоб плитки краще приклеїлися до підлоги. 5. Якщо ви хочете забезпечити додатковий захист і зносостійкість, можна нанести на поверхню спеціальний захисний лак або покрити їх водонепроникним лаком. А замість радиаторів ви можете повісити керамчні панелі для обігріву ось тут Це може бути відмінним способом оновити квартиру, не витрачаючи багато грошей на дорогі матеріали та роботи з майстрами. |
04.04.2024, 23:54 | #130 |
Профи
|
Спасибо за советы!
|
04.04.2024, 23:55 | #131 |
Профи
|
актуально для меня!
|