|
Авто-мото техника Совместные покупки авто-мото техники и аксессуаров |
|
Опции темы | Опции просмотра |
17.03.2023, 12:16 | #1 |
Профи
|
Ремонт ходовой авто
СТО Автопарк Сервис - это профессиональный автосервис, который специализируется на ремонте и обслуживании автомобилей различных марок. Заказывать ремонт ходовой вашего авто рекомендую именно там
|
05.05.2023, 18:09 | #2 |
Пользователь
|
Re: Ремонт ходовой авто
Я відвідала кілька СТО у Києві, але хотів би виділити одну з них, яка, на мій погляд, є однією з найкращих. Я вже не раз проходив планове ТО автомобіля Київ у Iron Service
Перше, що впадає у вічі, це чистота і порядок на території СТО. Жодного сміття чи старих автозапчастин не видно. Персонал на СТО "Iron Service" професійний та ввічливий, завжди готовий допомогти вам із будь-яким питанням. Крім того, СТО "Iron Service" оснащено сучасним обладнанням, що дозволяє виконувати роботи на найвищому рівні. При цьому ціни на ремонт та обслуговування машин цілком розумні та доступні. Я хотіла би відзначити, що ремонт моєї машини був виконаний швидко і якісно. Після ремонту я не помітив жодних проблем із моїм автомобілем, і він працює як новий. Загалом я дуже задоволена СТО "Iron Service" і рекомендую її всім власникам автомобілів у Києві. Якщо ви шукаєте надійне та професійне місце провелення планового ТО автомобіля Київ, Iron Service |
03.06.2023, 18:41 | #3 |
Новичок
|
Не ремонтуйте авто в гаражних автосервісах, в Києві є чимало сучасних СТО, краще заплатить чуть більше але мати справне авто. Як варіант автосервіс VRS Service & Datailing центр
|
22.06.2023, 11:37 | #5 |
Новичок
|
Я нещодавно був у відрядженні у Львові, їздив своєю машиною, щось стукати почало у ходовій, звернувся до хлопців на
Последний раз редактировалось Jasmi; 22.06.2023 в 12:42. |
21.07.2023, 13:02 | #6 |
Профи
|
За ремонтом ходовой, нужно обращаться только к квалифицированным и хорошим специалистам, чтобы реально все качественно сделали. Могу посоветовать всем надежный сервис
|