![]() |
#1 |
Профи
|
![]()
Привіт всім хто любить готувати! Я в пошуках нових кулінарних рецептів для кожного дня і хотів би знайти місце, де можна отримати свіжі та оригінальні ідеї Лечо з кабачків на зиму?
Последний раз редактировалось DANAS; 09.05.2024 в 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Профи
|
![]()
Привіт всім гурманам! Я знайшов відмінний ресурс де є велика колекція кулінарних рецептів для кожного дня. Ось недавно знайшов рецепт лечо з кабачків на зиму
Последний раз редактировалось Gleb88; 09.05.2024 в 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Привіт. Недавно самостійно пекла Пасху (вперше в житті). Тому шукала рецепт в інтернеті. Ось на цьому сайті я знайшла легкий хороший рецепт:
Тут є інші рецепти, хоча їх поки небагато. Можливо, буде більше в майбутньому. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Так само люблю пробувати нові цікаві рецепти
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Профи
|
![]()
Дівчата, підкажіть хто як булгур готує?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Профи
|
![]()
А ви хочете його на десерт зготувати, чи як гарнір до основної страви? Чому запитую - булгур дуже універсальною кашею і її можна будь-як подавати до столу. Я обожнюю булгур
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
А як ви готуєте курячі крильця? Поділіться рецептом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Пользователь
|
![]()
Немає нічого кращого за ідеально приготовані курячі крильця барбекю з кетчупом
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Профи
|
![]()
Привіт! Якщо ти шукаєш нові кулінарні рецепти для кожного дня, рекомендую звернути увагу на різні кулінарні блоги та форуми. Для лечо з кабачків на зиму можу запропонувати такий рецепт:
Лечо з кабачків на зиму: Інгредієнти: 2 кг кабачків 1 кг болгарського перцю 1 кг помідорів 0,5 кг моркви 0,5 кг цибулі 1 ст. ложка солі 0,5 склянки цукру 100 мл рослинної олії 50 мл оцту (9%) Приготування: Наріж кабачки кубиками, перець - смужками, моркву натри на крупній тертці, а цибулю наріж півкільцями. Помідори пропусти через м'ясорубку або подрібни у блендері до стану пюре. У великій каструлі розігрій рослинну олію, додай цибулю і моркву, обсмажуй до м'якості. Додай болгарський перець і обсмажуй ще 5-7 хвилин. Додай кабачки, томатне пюре, сіль, цукор і тушкуй на середньому вогні протягом 30-40 хвилин. Влий оцет, перемішай і тушкуй ще 5 хвилин. Розклади гаряче лечо по стерилізованих банках, закатай кришками та укутай до повного охолодження. Смачного! |
![]() |
![]() |
![]() |