|
Мобильные телефоны Покупка, продажа и обмен мобильных телефонов, смартфонов и аксессуаров |
|
Опции темы | Опции просмотра |
26.02.2024, 10:22 | #1 |
Профи
|
Антени для репітерів
Плануємо встановити підсилювачі зв'язку та зараз шукаємо по інтернету, де можна знайти антени для репітерів та інше все необхідне для цієї справи.
Хто що може порадити? |
26.02.2024, 10:34 | #2 |
Профи
|
Re: Антени для репітерів
Я в цьому добре розбираюся, і моя порада - спочатку визначтесь з такими параметрами, як: яка площа покриття має бути, яка частота сигналу потрібна і т.д. Потім варто ознайомитися з різними брендами та моделями репітерів і порівняти їх характеристики та відгуки користувачів. Для цього можна використовувати відгуки в інтернеті, де також можна знайти різні пропозиції за доступними цінами. Я собі купував антену для репітера на сайті
|
26.02.2024, 10:35 | #3 |
Профи
|
А що ще треба для того, щоб мобільний зв'язок був нормальним?
|
02.08.2024, 22:04 | #4 |
Местный
|
Привіт! Для підбору антен і обладнання для підсилювачів зв’язку раджу звернути увагу на такі інтернет-магазини:
1. **Антенна UA** – широкий вибір антен і підсилювачів, детальні описи товарів. 2. **Кабель UA** – пропонують різне обладнання для зв’язку, зокрема антени та репітери. 3. **Prom.ua** – великий асортимент різних постачальників, є можливість порівняти ціни та відгуки. Рекомендую перевіряти відгуки та рейтинг продавців перед покупкою, щоб бути впевненими в якості продукції. Успіхів у пошуках! |