|
Юридический форум Правовая информация, законодательство и юр. консультации |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#16 |
Новичок
|
![]()
Ми також стикались із подібною ситуацією — неочікувано знадобились юридичні послуги для бізнесу. Можу порадити звернутись до Кирієнко Віра Володимирівна — працюють чітко, пояснюють зрозумілою мовою й одразу пропонують реальні рішення.
Офiс у м.Вишгород |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Пользователь
|
![]()
Після консультації з Шкляром Сергієм Володимировичем
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Избранный
|
![]() Цитата:
Розумію тебе — сам проходив через це кілька місяців тому. Насамперед раджу звертати увагу на спеціалізацію адвокатської фірми: важливо, щоб вони мали досвід саме в бізнес-праві. Також обов’язково дивись на відгуки клієнтів, репутацію та конкретні кейси, з якими вони працювали. Ще важливо, щоб адвокати були на зв’язку і готові швидко реагувати — це дуже допомагає у робочих питаннях. Якщо потрібно, можу поділитися контактами фірми, з якою ми працюємо — реально адекватні хлопці, допомогли вирішити всі питання без затримок. 💼 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Профи
|
![]()
А по кримінальним справам хтось мені може порадити адвоката в столиці?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Профи
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Бессмертный
|
![]()
Сам зараз шукаю надійний варіант!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Избранный
|
![]()
Я журналістка і часто співпрацюю з військовими та волонтерами, тому питання правового супроводу у цій сфері мені добре знайоме. Ситуації бувають різні, а саме мобілізація, контракти, пільги, дисциплінарні питання. Одного разу довелось супроводжувати справу побратима, який потрапив у складну ситуацію через неправильне оформлення документів. Саме тоді ми звернулись до Адвокатського об'єднання «Актум». Чесно скажу, я була приємно вражена: оперативність, глибина розуміння, юридична точність, усе на найвищому рівні. Особливо вразив військовий адвокат
|
![]() |
![]() |
![]() |