|
Туризм и отдых Путевки и туры, обсуждение отелей и отдыха |
![]() |
|
Опции темы | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Планирую провести отпуск в Карпатах, посоветуйте санаторий хороший.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Только не заблудитесь в карпатских лесах! Очень опасно!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Да, вы правы! Коллега, не стоит уменьшать
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Профи
|
![]()
Мне кажется, что Вы зацикливаетесь, потому что на самом деле очень много интересных курортов по всему миру. Почитайте, например, про курорт Дудинце
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Пользователь
|
![]()
У наш час не завжди можна знайти достатньо грошей для відпочинку закордоном, зате вдячний, що хоча б у нашій країні можна чудово відпочити за вигідною вартістю. Вже 3 роки поспіль ми їздимо всією сім'єю відпочивати у цей санаторій на Закарпатті
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Мені подобається відпочивати в українських Карпатах, тут надзвичайно красиво. Щоправда, готель варто заздалегідь забронювати, оскільки цього року з житлом на західній Україні складно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Местный
|
![]()
Якщо відверто, то в Карпатах справді є де відпочити, варіантів безліч. Але щоб вам щось рекомендувати варто розуміти який бюджет ви плануєте на відпочинок?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Местный
|
![]()
Карпати це те місце, де можна відпочити душею та тілом. Тут дуже красиво, краєвиди неймовірні, а яке повітря... Якщо вас цікавить
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Местный
|
![]()
Не впевнена, що цього року мені вдасться вибратись на відпочинок, але якщо зможу втікнути з роботи, то обов'язково поїду в Карпати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Профи
|
![]()
У Карпатах дуже добре. Я теж з сім'єю люблю туди їздити, тож можу вам порекомендувати дуже гарний санаторій
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Профи
|
![]()
Всім хто полюблює активний відпочинок, раджу туристичні походи в Карпати. Ми з друзями чудово провели час, круто відпочили... Це був справжній відпочинок - походи, сходження, підйом на Говерлую
Організатор компанія "ЕкстрімГід" Рекомендую. Все супер. |
![]() |
![]() |
![]() |