|
Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
|
Опции темы | Опции просмотра |
09.07.2024, 12:57 | #1 |
Избранный
|
Порадьте надійний магазин для перукарів
Привіт, друзі. Я нещодавно закінчив курси барбера та готуюся до відкриття свого маленького барбершопу. Виникли складнощі з вибором обладнання. Хочу придбати якісні та надійні інструменти, щоб робота приносила задоволення як мені, так і моїм клієнтам. Може хтось підкаже, де шукати професійні машинки для стрижки, тримери та інші необхідні для роботи?
|
09.07.2024, 13:15 | #2 |
Избранный
|
Re: Порадьте надійний магазин для перукарів
Вітаю із початком нового етапу у вашій кар'єрі! Я теж стикався з подібною проблемою, коли відкривав свою справу. Дуже хороший асортимент та сервіс пропонує магазин для перукарів і барберів Profi-perukar -
|
09.07.2024, 13:33 | #3 |
Профи
|
Привіт!
Вітаю з завершенням курсів і початком нового етапу в твоїй кар'єрі. Вибір якісного обладнання для барбершопу дійсно важливий, адже від цього залежить комфорт і результативність роботи. Ось кілька рекомендацій, де можна знайти професійні інструменти: Спеціалізовані магазини для барберів: Багато магазинів пропонують широкий асортимент професійного обладнання. Наприклад, "Барберсхоп Маркет", "Barbershop Tools" або "BarberBoss" можуть мати те, що ти шукаєш. Інтернет-магазини: Платформи на кшталт Rozetka, MakeUp або Stylus мають розділи з професійними інструментами для стрижки волосся. Вони пропонують детальні описи і відгуки, що допоможе зробити правильний вибір. Виробники професійного обладнання: Зверни увагу на бренди, які спеціалізуються на виробництві інструментів для барберів, такі як Wahl, Andis, Moser або BaBylissPRO. Придбати їх можна як на офіційних сайтах, так і через дистриб'юторів. Соціальні мережі та форуми: У тематичних групах і на форумах барберів можна знайти багато корисних порад і рекомендацій від колег. Також там часто продають б/у інструменти у хорошому стані. Виставки та ярмарки: Відвідування виставок індустрії краси та перукарської справи може бути корисним. Там можна ознайомитися з новинками ринку та отримати консультації від виробників. Бажаю успіху у відкритті барбершопу! Сподіваюсь, що ці поради допоможуть тобі знайти найкраще обладнання. Якщо виникнуть додаткові питання, не соромся звертатися! |
08.08.2024, 17:14 | #4 |
Местный
|
До речі, на рахунок соціальних сітей. Там можна дійсно багато інформації на тему знайти. Конкретно одну з них можу показати та одразу порекомендую чоловічі стрижки 2024
|
13.08.2024, 23:20 | #5 |
Новичок
|
На прошлой неделе купил себе машинку для стрижки волос BABYLISS E695E на
|