|
|||||||
| Мальчишник Раздел для настоящих мужчин. Автомобили, спорт, оружие, женщины... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Новичок
|
Какой самый дешевый способ построить печь, камин?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Заблокирован
|
Не знаю,что сказать
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
На мой взгляд проще всего купить готовый камин, отделено топку, это где то 2000 баксов и отдельно дымоход, это ещё 1000, ну и отделка от нескольких сотен и до бесконечности ( ). Делать самому не вариант, очень много тонкостей о которых не пишут книги,
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Избранный
|
Я тоже считаю что проще тут купить готовый камин и не заморачиваться. Вы конечно же, можете попробовать построить свой камин, но никто не даст гарантии что у него будет высокий КПД (это значит что ваша поделка скорее всего будет расходовать в разы больше биоматериала, а он тоже стоит денег)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Профи
|
Я теж спочатку хотів збудувати піч-камін, але зрозумів, що це дуже складно. Тому зараз шукаю де пропонують хороші готові рішення. Підкажіть, хто знає.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Избранный
|
Після того як розібрався з усіма нюансами будівництва каміна, зрозумів, що краще обрати готове рішення — це значно простіше і надійніше. Я знайшов інтернет-магазин Plamen Там представлені різні моделі печей-камінів,- від компактних варіантів для вітальні до потужних для великих приміщень. Тут можна підібрати стиль, який підходить саме до вашого інтер’єру, і не хвилюватися про монтаж та правильність матеріалів. Я замовив одну з моделей і залишився задоволений, бо камін виглядає сучасно, гріє ефективно, а процес вибору та покупки був простим і прозорим.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|