|
Медицина Медицинские консультации, помощь в выборе лекарств и методах лечения. Диагностика, лечение и предупреждение заболеваний |
|
Опции темы | Опции просмотра |
12.07.2024, 23:21 | #1 |
Профи
|
Вінири, це дорого?
Хей, народ! В мене питання до тих, хто вже поставив вініри. Скажіть чесно, це дорого? Я розумію, що це інвестиція в себе, але цікавить, скільки треба витратити і чи дійсно воно того варте. Плюс, якщо є можливість, поділіться своїм досвідом, будь ласка. Всілякі нюанси, про які краще знати заздалегідь.
|
13.07.2024, 00:27 | #2 |
Профи
|
Re: Вінири, це дорого?
Привіт! Звісно, вініри можуть здатися дорогими на перший погляд, але це залежить від того, як на це подивитися. Я встановив свої в стоматологічній клініці D.Ante і дуже задоволений результатом. Якщо тебе цікавить конкретно, скільки коштує вініри
|
21.07.2024, 14:58 | #3 |
Профи
|
Re: Вінири, це дорого?
Вініри — це тонкі порцелянові або композитні накладки, які фіксуються на передній поверхні зубів для покращення їхнього вигляду. Вони мають як позитивні, так і потенційно негативні аспекти.
Користь: Естетичний вигляд — вініри можуть значно покращити зовнішній вигляд зубів, приховуючи дефекти, такі як зубні плями, нерівності, тріщини та інші естетичні проблеми. Довговічність — при правильному догляді вініри можуть служити багато років, зберігаючи свій вигляд і функціональність. Мінімальне втручання — для встановлення вінірів потрібно мінімально обробляти поверхню зуба, що менш інвазивно порівняно з іншими методами корекції зубів. Шкідливість: Втрата емалі — хоча процес установки вінірів є мінімально інвазивним, він все ж може вимагати тонкого шліфування емалі зуба, що може вплинути на його довгострокову здоров'я. Чутливість зубів — деякі люди можуть відчувати підвищену чутливість зубів після установки вінірів. Ризик відшарування або пошкодження — вініри можуть відшаровуватися або тріскатися при неправильному догляді або сильних механічних навантаженнях. Важливо консультуватися з кваліфікованим стоматологом перед установкою вінірів, щоб зрозуміти всі переваги і потенційні ризики, а також забезпечити правильний догляд за зубами після їх установки. |