Hills (Hill's Science Diet) — бренд високоякісного корму для собак, який відомий своїми продуктами, розробленими з використанням наукових досліджень і рекомендацій ветеринарів. Ось кілька переваг та особливостей кормів Hills:
Науково обґрунтовані формули: Корми Hills розробляються з використанням останніх наукових даних у галузі харчування для собак. Це дозволяє створювати продукти, що відповідають потребам тварини у різних фазах її життя.
Висока якість інгредієнтів: Hills використовує високоякісні інгредієнти, відібрані з особливою увагою до їх поживної цінності та безпеки.
Різноманітність формул: Корми Hills пропонують різноманітні формули з огляду на вік, розмір, фізичну активність, а також особливості здоров'я собаки. Наприклад, є спеціальні продукти для цуценят, дорослих собак, літніх тварин та собак з особливими потребами (наприклад, з харчовими алергіями чи чутливим травленням). Ознайомитись з асортиментом можна тут: https://toba.ua/ru/catalog/korm-dlya-sobak/b/hills/
Спеціальні рішення для здоров'я Hills пропонує продукти, розроблені з урахуванням особливостей певних захворювань. Наприклад, є корми підтримки здоров'я суглобів, зниження ваги, підтримки здоров'я сечовивідної системи та інших.
Відсутність штучних барвників та ароматизаторів: Продукти Hills зазвичай не містять штучних барвників та ароматизаторів, що вважається перевагою для собак із чутливим травленням.
Підтримка здоров'я шкіри та вовни: Деякі формули Hills містять інгредієнти, що сприяють здоров'ю шкіри та блиску вовни.
Контроль якості та безпеки: Hills має суворі стандарти якості та безпеки продуктів, що включає контроль якості інгредієнтів, виробничі процеси і тестування готової продукції.
Важливо пам'ятати, що, незважаючи на всі переваги, кожен собака індивідуальний, і йому може підходити певна формула корму краще за іншу. Рекомендується обговорити вибір корму з ветеринаром, особливо якщо у собаки є якісь особливості здоров'я або дієти.