|
|||||||
| Разное Все, чем хочется поделится с форумчанами, но что не подошло ни к одному из разделов |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Профи
|
Після придбання нової квартири задумався про якісний інтер'єр, який буде водночас зручним і стильним. Сам не маю досвіду у таких питаннях, тому шукаю перевірену студію, яка візьме все на себе: від планування до візуалізації та реалізації. Головне — відповідальний підхід та хороший результат.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Профи
|
Вибір дизайнера був для мене справжнім викликом, але щойно знайомий порадив Lotvyn Studio — сумнівів не залишилось. Вже на старті я зрозумів, що зробив правильний вибір. Щоб замовити дизайн інтер'єру у Києві треба лише www.lotvynstudio.com/kyiv/apartment-designперейти на сайт lotvynstudio — і ви потрапляєте у простір, де все продумано до дрібниць. Процес комунікації простий і зрозумілий: від знайомства з командою до погодження фінальних рішень. Студія чітко врахувала мої побажання, підібрала стиль, кольори й навіть матеріали. Результат вийшов саме такий, про який мріяв. Раджу всім, хто цінує естетику та функціональність.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|