|
Заграница Днепропетровчане, ныне живущие за границей. Любые темы |
|
Опции темы | Опции просмотра |
11.09.2024, 16:02 | #1 |
Профи
|
Як отримати громадянство через інвестиції? Досвід та поради.
Останнім часом все більше чую про таку можливість, і мене це серйозно зацікавило. Хочу розглянути кілька країн, де можна отримати паспорт за інвестиції в нерухомість або інші активи. Поки що переглядала інформацію про Карибські країни, Португалію та Мальту, але є багато нюансів, які мене цікавлять.
Чи може хтось із вас поділитися своїм досвідом або порадити надійне агентство, яке допоможе пройти всі етапи? Чи дійсно це так просто, як виглядає на перший погляд? Як оцінити реальні витрати і можливі ризики? |
11.09.2024, 21:42 | #2 |
Местный
|
Re: Як отримати громадянство через інвестиції? Досвід та поради.
Насправді, це зовсім не так просто, як здається на перший погляд. Є багато нюансів, які варто враховувати, зокрема податкові зобов'язання, строки процесу, та особливості кожної країни. Щодо агентств, рекомендую звернутися до професіоналів, які спеціалізуються на таких послугах. Одним із надійних варіантів є
|
11.09.2024, 22:25 | #3 |
Пользователь
|
Re: Як отримати громадянство через інвестиції? Досвід та поради.
Я давно цікавлюся цією темою. Спілкувався з кількома знайомими, які обрали Карибські країни через їхні відносно прості умови і швидкі строки отримання паспортів. Проте, виходячи з моїх спостережень, Європейські країни, як-от Португалія або Мальта, можуть дати більше переваг у довгостроковій перспективі, особливо якщо ви плануєте мати справи в ЄС. Але такі програми часто мають складніші вимоги й вищі інвестиційні пороги.
|