|
|||||||
| Клуб потребителей Обсуждение товаров, услуг, торговых марок и их качества. |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
#1 |
|
Избранный
|
Доброго дня всім! Чесно кажучи, трохи вагаюсь щодо вибору газобетонних блоків, бо варіантів дуже багато і кожен радить своє. Хто вже проходив через це, підкажіть, будь ласка, як ви розуміли, що матеріал дійсно якісний? І чи є сенс переплачувати за «відомі» бренди, чи можна знайти щось нормальне серед менш розкручених варіантів? Буду вдячний за поради з реального досвіду. Особливо цікавить, як уникнути помилок при першій покупці.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Бессмертный
|
Під час реконструкції старого будинку я вирішив використати блок СТ 600х300х200 C2,5 D400 F50 бо мені потрібен був легкий, але теплий матеріал для зовнішніх стін. Вибір «Gazobeto від Ковальської» став для мене логічним, адже бренд відомий своїм інноваційним підходом. Я був вражений тим, як легко блоки монтуються навіть у складних умовах реконструкції. Стіни вийшли рівними, що дозволило суттєво зекономити на штукатурці. Також я відчув покращення енергоефективності будинку вже в перший сезон. Будівельники відзначили високу якість геометрії матеріалу. Тепер я бачу, що це було правильне рішення.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Пользователь
|
Доброго дня! Через це сам проходив, тому поділюсь що реально важливо.
По якості — перший тест прямо на складі: візьми блок в руки і подивись на геометрію. Якщо кути кришаться, поверхня нерівна або розміри "гуляють" від блоку до блоку — бери ноги в руки Ще один момент — колір має бути рівномірним, без темних плям і разводів. Плями = порушення технології при виробництві. По брендах — чесно, переплачувати за розкручену назву не завжди є сенс. Є регіональні виробники які роблять цілком нормальний продукт, просто менше витрачають на рекламу. Головне питати сертифікат і дивитись марку міцності — для несучих стін мінімум D500, краще D600. І найголовніша помилка при першій покупці — брати блоки у різних партіях. Навіть у одного виробника партії можуть трохи відрізнятись по геометрії, а це потім зайва робота при кладці. Бери весь об'єм одразу якщо є така можливість. |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|