Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > СОВМЕСТНЫЕ ПОКУПКИ > Совместные покупки

Совместные покупки Совместные покупки в Днепропетровске и Украине, заказы по СП каталогам

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 29.11.2024, 17:49   #1
kirillovik
Бессмертный

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Вес репутации: 174
kirillovik на пути к лучшему
По умолчанию Який препарат допоможе від комарів?

На дачі все чудово, але з кожним роком комарі стають все активнішими, і відпочинок на свіжому повітрі вже не такий приємний, як раніше. Тому я шукаю ефективний спрей від комарів. Хочу знайти щось, що не тільки добре захищає, а й не має настільки різкого хімічного запаху, як інші препарати. Що можете порадити? У мене є дитина, тому треба, щоб спрей був безпечним для малюка, а ще щоб його вистачало на довгий час. Може, є засоби, які не псують одяг і добре працюють навіть у місцях з великою кількістю комарів?
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.11.2024, 17:49   #2
muinoskov
Профи

Вес репутации: 168
muinoskov на пути к лучшему
По умолчанию Re: Який препарат допоможе від комарів?

Я прекрасно розумію твою ситуацію — комарі можуть реально зіпсувати відпочинок на природі. Я теж маю маленьку дитину, тому вибір засобу для захисту від комарів для нас дуже важливий. З власного досвіду можу порекомендувати спреї на основі натуральних інгредієнтів, таких як евкаліпт чи цитронела. Вони не тільки добре відлякують комарів, але й безпечні для дітей. Крім того, деякі спреї мають легкий запах і не залишають плям на одязі, що є великим плюсом. Якщо ж потрібно що-то більш ефективне для лісу або відкритих територій, можна звернути увагу на засоби з DEET або ікаридином — вони дають надійний захист навіть у складних умовах.
muinoskov вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.11.2024, 17:49   #3
kirillovik
Бессмертный

Вес репутации: 174
kirillovik на пути к лучшему

Але чи є спреї, які забезпечують тривалий захист, наприклад, на цілу ніч чи кілька годин? Мене цікавить, чи варто вибирати спрей з DEET, чи краще обмежитись більш натуральними засобами? І ще таке питання: чи є такі продукти, які не сушать шкіру і не викликають алергічних реакцій, адже ми з дружиною маємо чутливу шкіру. Що скажеш про ефективність на довгий термін?
kirillovik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.11.2024, 17:50   #4
muinoskov
Профи

Вес репутации: 168
muinoskov на пути к лучшему

Якщо тебе цікавить тривалий захист, я би все ж таки порекомендував спреї з більш потужними компонентами, такими як DEET або ікаридин. Вони здатні забезпечити захист на 8-10 годин, що дуже зручно, коли плануєш бути на природі довгий час або в місцях з великою кількістю комарів. І хоча такі спреї ефективні, вони не дуже підходять для чутливої шкіри, особливо для дітей. Якщо ж ти шукаєш більш щадні спрей от комаров https://anc.ua//catalog/sredstva-zashchity-ot-nasekomyh-153 то можна вибрати спреї з цитронелою або евкаліптом, вони м'якше впливають на шкіру і безпечніші для малюків. Ось хороша підбірка спреїв для захисту від комарів на сайті АНЦ.
muinoskov вне форума   Ответить с цитированием
Ответ