|
Живой уголок Обсуждаем наших домашних любимцев. Домашняя флора и фауна |
|
Опции темы | Опции просмотра |
12.08.2024, 14:56 | #1 |
Профи
|
Як висаджувати нарцис
Порадьте, будь ласка, як правильно висаджувати нарциси? Я вже маю кілька цибулин, але не зовсім розумію, коли і як їх садити, щоб вони добре проросли і радували око навесні. Може, є якісь особливі рекомендації чи хитрощі, які допоможуть досягти гарних результатів? Дякую за будь-які поради!
|
12.08.2024, 15:48 | #2 |
Профи
|
Re: Як висаджувати нарцис
Щоб висаджувати нарциси, найкраще це робити в кінці літа або на початку осені. Вибирай добре дреновану землю, а глибина посадки має бути приблизно вдвічі більше висоти цибулини. Важливо, щоб цибулини були здоровими і без ознак гнилі. Якщо ти хочеш знайти якісні
|
24.12.2024, 17:56 | #3 | |
Пользователь
|
Цитата:
Радий, що ти вирішив висадити нарциси! Це справді красиві квіти, які чудово прикрашають сад. Ось кілька порад, які можуть допомогти тобі досягти гарних результатів: Коли садити: Найкращий час для висаджування цибулин нарцисів — осінь, приблизно за 6-8 тижнів до перших заморозків. Це дозволяє їм укоренитися до настання зимового холоду. Місце для посадки: Вибери сонячне чи напівзатінене місце з добре дренованим ґрунтом. Нарциси не люблять застою води, тому важливо, щоб ґрунт не був занадто вологим. Підготовка ґрунту: Перед посадкою рекомендую перекопати ґрунт на глибину близько 30 см і додати компост або перегній для покращення родючості. Глибина і відстань: Садіть цибулини на глибину приблизно 15 см і залишайте між ними відстань 10-15 см. Це забезпечить їм достатньо місця для росту. Догляд після посадки: Поливати нарциси після посадки не потрібно, якщо осінь волога. Взимку вони зможуть вижити завдяки природному вологозабезпеченню. Особливі рекомендації: Після цвітіння не поспішай викопувати цибулини. Дай листям поживні речовини, щоб вони підготувалися до наступного сезону. Сподіваюся, ці поради допоможуть тобі виростити чудові нарциси! Якщо у тебе виникнуть ще питання або ти захочеш поділитися своїм досвідом, ми всі це дуже чекаємо. Удачі! 🌼🌱 |
|
26.01.2025, 13:34 | #4 |
Новичок
|
Чи хтось може підказати, де можна замовити саджанці альбіції? Хочу посадити кілька дерев у своєму саду. Шукаю надійного продавця, який пропонує доставку.
|
26.01.2025, 13:36 | #5 |
Избранный
|
Моя любов до рослин з роками лише зростала, і я мріяв мати альбіцію в саду. Я вирішив замовити саджанці альбіції
|