Форум города Днепр (Днепропетровска)
Форум города Днепр

Вернуться   Форум города Днепр (Днепропетровска) > ДОМ И СЕМЬЯ > Живой уголок

Живой уголок Обсуждаем наших домашних любимцев. Домашняя флора и фауна

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 12.08.2024, 14:56   #1
Jass
Профи

Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Настроение: Angelic
Вес репутации: 32
Jass на пути к лучшему
По умолчанию Як висаджувати нарцис

Порадьте, будь ласка, як правильно висаджувати нарциси? Я вже маю кілька цибулин, але не зовсім розумію, коли і як їх садити, щоб вони добре проросли і радували око навесні. Може, є якісь особливі рекомендації чи хитрощі, які допоможуть досягти гарних результатів? Дякую за будь-які поради!
Jass вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.08.2024, 15:48   #2
Erratum
Профи

Вес репутации: 121
Erratum на пути к лучшему
По умолчанию Re: Як висаджувати нарцис

Щоб висаджувати нарциси, найкраще це робити в кінці літа або на початку осені. Вибирай добре дреновану землю, а глибина посадки має бути приблизно вдвічі більше висоти цибулини. Важливо, щоб цибулини були здоровими і без ознак гнилі. Якщо ти хочеш знайти якісні цибулини нарцисів , заглянь в онлайн магазин для садівників Дзен Сад. До речі, не забудь про добриво – це допоможе нарцисам швидше рости і довше цвісти. Успіхів у посадці!
Erratum вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.12.2024, 17:56   #3
Kovalchuk_1986
Пользователь

Вес репутации: 3
Kovalchuk_1986 на пути к лучшему

Цитата:
Сообщение от Jass Посмотреть сообщение
Порадьте, будь ласка, як правильно висаджувати нарциси? Я вже маю кілька цибулин, але не зовсім розумію, коли і як їх садити, щоб вони добре проросли і радували око навесні. Може, є якісь особливі рекомендації чи хитрощі, які допоможуть досягти гарних результатів? Дякую за будь-які поради!
Привіт!

Радий, що ти вирішив висадити нарциси! Це справді красиві квіти, які чудово прикрашають сад. Ось кілька порад, які можуть допомогти тобі досягти гарних результатів:

Коли садити: Найкращий час для висаджування цибулин нарцисів — осінь, приблизно за 6-8 тижнів до перших заморозків. Це дозволяє їм укоренитися до настання зимового холоду.

Місце для посадки: Вибери сонячне чи напівзатінене місце з добре дренованим ґрунтом. Нарциси не люблять застою води, тому важливо, щоб ґрунт не був занадто вологим.

Підготовка ґрунту: Перед посадкою рекомендую перекопати ґрунт на глибину близько 30 см і додати компост або перегній для покращення родючості.

Глибина і відстань: Садіть цибулини на глибину приблизно 15 см і залишайте між ними відстань 10-15 см. Це забезпечить їм достатньо місця для росту.

Догляд після посадки: Поливати нарциси після посадки не потрібно, якщо осінь волога. Взимку вони зможуть вижити завдяки природному вологозабезпеченню.

Особливі рекомендації: Після цвітіння не поспішай викопувати цибулини. Дай листям поживні речовини, щоб вони підготувалися до наступного сезону.

Сподіваюся, ці поради допоможуть тобі виростити чудові нарциси! Якщо у тебе виникнуть ще питання або ти захочеш поділитися своїм досвідом, ми всі це дуже чекаємо. Удачі! 🌼🌱
Kovalchuk_1986 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.01.2025, 13:34   #4
Bifus
Новичок

Вес репутации: 1
Bifus на пути к лучшему

Чи хтось може підказати, де можна замовити саджанці альбіції? Хочу посадити кілька дерев у своєму саду. Шукаю надійного продавця, який пропонує доставку.
Bifus вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.01.2025, 13:36   #5
sasha9
Избранный

Вес репутации: 147
sasha9 на пути к лучшему

Моя любов до рослин з роками лише зростала, і я мріяв мати альбіцію в саду. Я вирішив замовити саджанці альбіції https://agro-market.net/ua/catalog/cat/albitsiya1/ через інтернет на цьому сайті. Вибір був величезний, і я зупинився на найкращих з них. Доставка була дуже оперативною, і вже за кілька днів я насолоджувався чудовими саджанцями. Вони швидко почали рости і радувати своїми чудовими квітами. Я задоволений покупкою, альбіція стала справжньою прикрасою мого саду. Наразі моя любов до рослин стала ще більшою!
sasha9 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ